© 2020 All Rights Reserved

Bulding recycling in Valencia

Valencia, Spain

Project Details

The locksmith building recycling project aims to become a focus of activity for the neighborhood, a place of places, where the inhabitants of En Corts can appropriate the space, and where the exterior and interior are diffused and the limits are the Utopian horizon lines.
Formally, it is constituted as a large greenhouse that lands on the pre-existence of the locksmith, and which is endowed with a wooden structure. A building that aims to evolve over time through the needs of its users. An assembly hall, a cooperative, a cafeteria, offices and administration, a screening room and a coworking area. In short, a building flexible enough to metamorphose and become everything that its inhabitants can imagine.

Collaboration: arch. Elia García, arch Jaime Riquelme